РЕСУРСОЄМНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ В АГРОПІДПРИЄМСТВАХ РІЗНИХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2007-3(41)-230-238Анотація
Дослідження присвячено оцінці економічного стану розвитку і функціонуванню підприємницьких структур, обґрунтуванню механізмів раціонального використання виробничих ресурсів шляхом поглибленого вивчення методологічних аспектів узагальнюючої оцінки ресурсоємності виробництва та її складових на базі методу питомої участі.##submission.downloads##
Опубліковано
2017-03-28
Як цитувати
Тарасова, В. В. (2017). РЕСУРСОЄМНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ В АГРОПІДПРИЄМСТВАХ РІЗНИХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(41), 230–238. https://doi.org/10.26642/jen-2007-3(41)-230-238
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 В. В. Тарасова
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.