РЕСУРСОЄМНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ В АГРОПІДПРИЄМСТВАХ РІЗНИХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ

Автор(и)

  • В. В. Тарасова Державний агроекологічний університет, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2007-3(41)-230-238

Анотація

Дослідження присвячено оцінці економічного стану розвитку і функціонуванню підприємницьких структур, обґрунтуванню механізмів раціонального використання виробничих ресурсів шляхом поглибленого вивчення методологічних аспектів узагальнюючої оцінки ресурсоємності виробництва та її складових на базі методу питомої участі.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-03-28

Як цитувати

Тарасова, В. В. (2017). РЕСУРСОЄМНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ В АГРОПІДПРИЄМСТВАХ РІЗНИХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(41), 230–238. https://doi.org/10.26642/jen-2007-3(41)-230-238