МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА

Автор(и)

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2007-1(39)-383-391

Анотація

Розглядаються методологічні аспекти оцінки рівня конкурентоспроможності продукції підприємств. Визначено основні параметри та обґрунтовано методи її оцінки. Запропоновано шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності продукції вітчизняних підприємств.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-05-10

Як цитувати

Ткачук, Г. Ю. (2017). МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(39), 383–391. https://doi.org/10.26642/jen-2007-1(39)-383-391