ЗАСТОСУВАННЯ ПРОЦЕДУР ЗВАЖУВАННЯ ДАНИХ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ВИХІДНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОН’ЮНКТУРНИХ ОБСТЕЖЕНЬ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2007-1(39)-349-354Анотація
Наведено визначення двох видів ваг, що використовуються для обробки результатів кон’юнктурних обстежень, визначено показники, які можуть використовуватись як ваги на різних етапах агрегування результатів, запропоновано перелік запитань з анкет різних галузей економіки, до яких слід застосовувати процедури зважування.##submission.downloads##
Опубліковано
2017-05-10
Як цитувати
Пугачова, М. В. (2017). ЗАСТОСУВАННЯ ПРОЦЕДУР ЗВАЖУВАННЯ ДАНИХ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ВИХІДНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОН’ЮНКТУРНИХ ОБСТЕЖЕНЬ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(39), 349–354. https://doi.org/10.26642/jen-2007-1(39)-349-354
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 Марина Володимирівна Пугачова

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.