ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ПОБУДОВУ ОБЛІКУ ВИТРАТ І КАЛЬКУЛЮВАННЯ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2007-1(39)-117-124Анотація
Здійснено класифікацію підприємств молочної промисловості на основі галузевих та технологічних особливостей їх діяльності. На основі запропонованої класифікації підприємств молочної промисловості визначено особливості їх діяльності таєорганізації обліку витрат та калькулювання собівартості.##submission.downloads##
Опубліковано
2017-05-04
Як цитувати
Майданевич, Ю. П. (2017). ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ПОБУДОВУ ОБЛІКУ ВИТРАТ І КАЛЬКУЛЮВАННЯ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(39), 117–124. https://doi.org/10.26642/jen-2007-1(39)-117-124
Номер
Розділ
ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 Ю. П. Майданевич

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.