ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ПОБУДОВУ ОБЛІКУ ВИТРАТ І КАЛЬКУЛЮВАННЯ

Автор(и)

  • Ю. П. Майданевич Житомирський державний технологічний університет, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2007-1(39)-117-124

Анотація

Здійснено класифікацію підприємств молочної промисловості на основі галузевих та технологічних особливостей їх діяльності. На основі запропонованої класифікації підприємств молочної промисловості визначено особливості їх діяльності таєорганізації обліку витрат та калькулювання собівартості.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-05-04

Як цитувати

Майданевич, Ю. П. (2017). ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ПОБУДОВУ ОБЛІКУ ВИТРАТ І КАЛЬКУЛЮВАННЯ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(39), 117–124. https://doi.org/10.26642/jen-2007-1(39)-117-124

Номер

Розділ

ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ