Обгрунтування вибору методу нарахування амортизації для підприємств м'ясної галузі

Автор(и)

  • О. І. Драган Національний університет харчових технологій, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2007-1(39)-72-76

Анотація

Автором проаналізовано різні методи нарахування амортизації відповідно бухгалтерського і податкового обліків. Автором обгрунтовано застосування виробничого методу нарахування амортизації як оптимального і враховуючого специфічні особливості м'ясної галузі.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-05-03

Як цитувати

Драган, О. І. (2017). Обгрунтування вибору методу нарахування амортизації для підприємств м’ясної галузі. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(39), 72–76. https://doi.org/10.26642/jen-2007-1(39)-72-76

Номер

Розділ

ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ