Обгрунтування вибору методу нарахування амортизації для підприємств м'ясної галузі
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2007-1(39)-72-76Анотація
Автором проаналізовано різні методи нарахування амортизації відповідно бухгалтерського і податкового обліків. Автором обгрунтовано застосування виробничого методу нарахування амортизації як оптимального і враховуючого специфічні особливості м'ясної галузі.##submission.downloads##
Опубліковано
2017-05-03
Як цитувати
Драган, О. І. (2017). Обгрунтування вибору методу нарахування амортизації для підприємств м’ясної галузі. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(39), 72–76. https://doi.org/10.26642/jen-2007-1(39)-72-76
Номер
Розділ
ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 О. І. Драган

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.