ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2007-3(41)-192-197Анотація
Розглянуто складові формування механізму управління інноваціями на підприємствах харчової промисловості.##submission.downloads##
Опубліковано
2017-03-28
Як цитувати
Левченко, Ю. Г. (2017). ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЯМИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(41), 192–197. https://doi.org/10.26642/jen-2007-3(41)-192-197
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 Ю. Г. Левченко
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.