ФУНКЦІОНУВАННЯ МЕХАНІЗМУ ДОТУВАННЯ НА РИНКУ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2007-3(41)-137-144Анотація
Проаналізовані теоретичні та практичні аспекти функціонування механізму дотування на ринку продовольчої продукції України. Обґрунтовані напрями удосконалення механізму дотування на ринку продовольчої продукції України.##submission.downloads##
Опубліковано
2017-03-28
Як цитувати
Глібов, Р. В. (2017). ФУНКЦІОНУВАННЯ МЕХАНІЗМУ ДОТУВАННЯ НА РИНКУ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(41), 137–144. https://doi.org/10.26642/jen-2007-3(41)-137-144
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 Руслан Вадимович Глібов
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.