СИСТЕМА ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: ЕКСПЕРНА ОЦІНКА СТАНУ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ ВПЛИВУ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2008-4(46)-221-229Анотація
Розглянуті основні проблеми розвитку підприємств харчовоїпромисловості, проведена експертна оцінка впливу ефективності
планування на результати їх діяльності, визначені основні напрями
удосконалення планової діяльності на підприємствах.
##submission.downloads##
Опубліковано
2017-03-09
Як цитувати
Тарасюк, Г. М. (2017). СИСТЕМА ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: ЕКСПЕРНА ОЦІНКА СТАНУ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ ВПЛИВУ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (4(46), 221–229. https://doi.org/10.26642/jen-2008-4(46)-221-229
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 Галина Миколаївна Тарасюк
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.