СИСТЕМА ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: ЕКСПЕРНА ОЦІНКА СТАНУ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ ВПЛИВУ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ

Автор(и)

  • Галина Миколаївна Тарасюк Житомирський державний технологічний університет, Україна https://orcid.org/0000-0001-5112-102X

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2008-4(46)-221-229

Анотація

Розглянуті основні проблеми розвитку підприємств харчової
промисловості, проведена експертна оцінка впливу ефективності
планування на результати їх діяльності, визначені основні напрями
удосконалення планової діяльності на підприємствах.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-03-09

Як цитувати

Тарасюк, Г. М. (2017). СИСТЕМА ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: ЕКСПЕРНА ОЦІНКА СТАНУ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ ВПЛИВУ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (4(46), 221–229. https://doi.org/10.26642/jen-2008-4(46)-221-229