ТЕХНОЛОГІЧНІ СТАДІЇ ВИРОБНИЦТВА, ЩО ОБУМОВЛЮЮТЬ ВИНИКНЕННЯ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ У МОЛОЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ

Автор(и)

  • Ірина Юріївна Тимрієнко Вінницький фінансово-економічний університет, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2008-4(46)-145-150

Анотація

Розглянуто основні фактори формування якості молочної продукції
та запропоновано шляхи ефективного управління якістю продукції.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-03-09

Як цитувати

Тимрієнко, І. Ю. (2017). ТЕХНОЛОГІЧНІ СТАДІЇ ВИРОБНИЦТВА, ЩО ОБУМОВЛЮЮТЬ ВИНИКНЕННЯ ВИТРАТ НА ЯКІСТЬ У МОЛОЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (4(46), 145–150. https://doi.org/10.26642/jen-2008-4(46)-145-150

Номер

Розділ

ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ