ЯКІСТЬ АУДИТУ ТА ФАКТОРИ ЇЇ ПІДВИЩЕННЯ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2008-4(46)-22-27Анотація
Визначено складові контролю якості аудиторських послуг зурахуванням інтересів основних груп користувачів фінансової звітності.
##submission.downloads##
Опубліковано
2017-03-09
Як цитувати
Бондар, В. П. (2017). ЯКІСТЬ АУДИТУ ТА ФАКТОРИ ЇЇ ПІДВИЩЕННЯ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (4(46), 22–27. https://doi.org/10.26642/jen-2008-4(46)-22-27
Номер
Розділ
ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 Валерій Петрович Бондар
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.