ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2009-1(47)-203-204Анотація
Здійснено оцінку ефективності виробництва м’яса птиці у сільськогосподарських підприємствах Центрального Полісся та обґрунтовано пропозиції щодо її підвищення.##submission.downloads##
Опубліковано
2017-03-03
Як цитувати
Русак, О. П. (2017). ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(47), 203–204. https://doi.org/10.26642/jen-2009-1(47)-203-204
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 Олена Петрівна Русак
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.