МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2009-1(47)-176-179Анотація
Визначені методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності продукції АПК.##submission.downloads##
Опубліковано
2017-03-03
Як цитувати
Кулешова, Г. М. (2017). МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(47), 176–179. https://doi.org/10.26642/jen-2009-1(47)-176-179
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 Г. М. Кулешова
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.