ВИКОРИСТАННЯ ПОРТФЕЛЬНОГО АНАЛІЗУ ПРИ УПРАВЛІННІ АСОРТИМЕНТОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Автор(и)

  • Т. В. Полінчик-Ярова Національний університет харчових технологій, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2009-3(49)-224-226

Анотація

Розглянуто питання управління товарною політикою підприємства з використанням математичних методів. Запропонована інтегрована оцінка ефективності функціонування товарного портфелю у
поєднанні із визначенням стану та тенденцій розвитку галузі, рівня споживання продукції, конкурентної позиції, привабливості ринку, можливостей та загроз, щоб оперативно розробляти і приймати
стратегічні і тактичні рішення при формуванні асортименту.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-02-21

Як цитувати

Полінчик-Ярова, Т. В. (2017). ВИКОРИСТАННЯ ПОРТФЕЛЬНОГО АНАЛІЗУ ПРИ УПРАВЛІННІ АСОРТИМЕНТОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(49), 224–226. https://doi.org/10.26642/jen-2009-3(49)-224-226