ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТОРГОВЕЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ОРГАНІЗАЦІЯХ І НА ПІДПРИЄМСТВАХ СИСТЕМИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ

Автор(и)

  • Володимир Анатолійович Панченко Полтавський університет споживчої кооперації України, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2009-3(49)-130-132

Анотація

Розглянуто основні напрями інформаційного забезпечення торговельного обслуговування в організаціях і на підприємствах системи споживчої кооперації.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-02-21

Як цитувати

Панченко, В. А. (2017). ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТОРГОВЕЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ОРГАНІЗАЦІЯХ І НА ПІДПРИЄМСТВАХ СИСТЕМИ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(49), 130–132. https://doi.org/10.26642/jen-2009-3(49)-130-132

Номер

Розділ

ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ