УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ

Автор(и)

  • Валентин Петрович Карпюк ПВНЗ “Європейський університет”, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2009-4(50)-209-212

Анотація

Узагальнено дослідження науковців, які в своїх працях аналізували проблеми дефініції “управління конкурентоспроможністю продукції”, наведено основні підходи її тлумачення та відображено власне визначення щодо окресленої проблеми. Розкрито модель управління
конкурентоспроможністю продукції, основні її складові та структурні елементи.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-01-18

Як цитувати

Карпюк, В. П. (2017). УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (4(50), 209–212. https://doi.org/10.26642/jen-2009-4(50)-209-212