МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ЗБАЛАНСОВАНОЇ СИСТЕМИ ПЛАНОВИХ ПОКАЗНИКІВ В КОНЦЕПЦІЇ ПЛАНУВАННЯ ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2010-1(51)-225-233Анотація
Адаптовано методологічні підходи до формування та використання збалансованої системи показників в рамках концепції планування потенціалу підприємств харчової промисловості шляхом забезпечення цільової орієнтації планування по складових економічного потенціалу.##submission.downloads##
Опубліковано
2016-05-25
Як цитувати
Тарасюк, Г. М. (2016). МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ЗБАЛАНСОВАНОЇ СИСТЕМИ ПЛАНОВИХ ПОКАЗНИКІВ В КОНЦЕПЦІЇ ПЛАНУВАННЯ ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(51), 225–233. https://doi.org/10.26642/jen-2010-1(51)-225-233
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Галина Миколаївна Тарасюк
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.