МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ЗБАЛАНСОВАНОЇ СИСТЕМИ ПЛАНОВИХ ПОКАЗНИКІВ В КОНЦЕПЦІЇ ПЛАНУВАННЯ ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Автор(и)

  • Галина Миколаївна Тарасюк Житомирський державний технологічний універси, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2010-1(51)-225-233

Анотація

Адаптовано методологічні підходи до формування та використання збалансованої системи показників в рамках концепції планування потенціалу підприємств харчової промисловості шляхом забезпечення цільової орієнтації планування по складових економічного потенціалу.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-05-25

Як цитувати

Тарасюк, Г. М. (2016). МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ЗБАЛАНСОВАНОЇ СИСТЕМИ ПЛАНОВИХ ПОКАЗНИКІВ В КОНЦЕПЦІЇ ПЛАНУВАННЯ ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(51), 225–233. https://doi.org/10.26642/jen-2010-1(51)-225-233