ЦІЛЬОВИЙ ПІДХІД В УПРАВЛІННІ ПІДПРИЄМСТВАМИ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: СУТЬ, ОСОБЛИВОСТІ ТА ЗНАЧЕННЯ

Автор(и)

  • Ольга Петрівна Пащенко Житомирський державний технологічний університет, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2010-1(51)-205-211

Анотація

Розглянуто поняття цільового та програмно-цільового підходів до управління, досліджені особливості його використання на підприємствах харчової промисловості.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-05-25

Як цитувати

Пащенко, О. П. (2016). ЦІЛЬОВИЙ ПІДХІД В УПРАВЛІННІ ПІДПРИЄМСТВАМИ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: СУТЬ, ОСОБЛИВОСТІ ТА ЗНАЧЕННЯ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(51), 205–211. https://doi.org/10.26642/jen-2010-1(51)-205-211