СТАН ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2010-2(52)-271-276Анотація
Досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств хлібопекарної промисловості за видами економічної діяльності, інноваційних впроваджень і інноваційної продукції, що впроваджується.##submission.downloads##
Опубліковано
2016-05-20
Як цитувати
Мостенська, Т. Л., Федулова, І. В., & Череда, В. В. (2016). СТАН ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (2(52), 271–276. https://doi.org/10.26642/jen-2010-2(52)-271-276
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Тетяна Леонідівна Мостенська, І. В. Федулова, В. В. Череда
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.