СТАН ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Автор(и)

  • Тетяна Леонідівна Мостенська Національний університет харчових технологій, Україна
  • І. В. Федулова Національний університет харчових технологій, Україна
  • В. В. Череда Відкрите акціонерне товариство “Київ хліб”, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2010-2(52)-271-276

Анотація

Досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств хлібопекарної промисловості за видами економічної діяльності, інноваційних впроваджень і інноваційної продукції, що впроваджується.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-05-20

Як цитувати

Мостенська, Т. Л., Федулова, І. В., & Череда, В. В. (2016). СТАН ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (2(52), 271–276. https://doi.org/10.26642/jen-2010-2(52)-271-276