“ПРОСТІР ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА” – МЕТОД УПРАВЛІННЯ ЗАГАЛЬНОВИРОБНИЧИМИ ВИТРАТАМИ КОНДИТЕРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53)%20Ч.1-258-260Анотація
Розкрито суть управління загальновиробничими витратами із застосуванням “простору ефективності виробництва” та розроблено методику його реалізації для підприємств кондитерської галузі України.##submission.downloads##
Опубліковано
2016-05-19
Як цитувати
Куцик, П. О., & Мазуренко, О. М. (2016). “ПРОСТІР ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА” – МЕТОД УПРАВЛІННЯ ЗАГАЛЬНОВИРОБНИЧИМИ ВИТРАТАМИ КОНДИТЕРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(53) Ч.1), 258–260. https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53) Ч.1-258-260
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Петро Олексійович Куцик, О. М. Мазуренко
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.