“ПРОСТІР ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА” – МЕТОД УПРАВЛІННЯ ЗАГАЛЬНОВИРОБНИЧИМИ ВИТРАТАМИ КОНДИТЕРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ

Автор(и)

  • Петро Олексійович Куцик Львівська комерційна академія, Україна
  • О. М. Мазуренко Львівська комерційна академія, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53)%20Ч.1-258-260

Анотація

Розкрито суть управління загальновиробничими витратами із застосуванням “простору ефективності виробництва” та розроблено методику його реалізації для підприємств кондитерської галузі України.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-05-19

Як цитувати

Куцик, П. О., & Мазуренко, О. М. (2016). “ПРОСТІР ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА” – МЕТОД УПРАВЛІННЯ ЗАГАЛЬНОВИРОБНИЧИМИ ВИТРАТАМИ КОНДИТЕРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(53) Ч.1), 258–260. https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53) Ч.1-258-260