МЕТОДИЧНО-ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПОЛОЖЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53)%20Ч.1-179-185Анотація
Досліджуються особливості форм первинної облікової документації для підприємств харчової промисловості. Наведено взаємозв'язок між первинними документами та обліковими регістрами. Здійснено системний аналіз загального документообігу запасів на підприємстві.##submission.downloads##
Опубліковано
2016-05-18
Як цитувати
Сопко, В. В., & Андрос, С. В. (2016). МЕТОДИЧНО-ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПОЛОЖЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(53) Ч.1), 179–185. https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53) Ч.1-179-185
Номер
Розділ
ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Валерія Василівна Сопко, Світлана Вікторівна Андрос
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.