МЕТОДИЧНО-ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПОЛОЖЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Автор(и)

  • Валерія Василівна Сопко Університет банківської справи Національного банку України, Ukraine
  • Світлана Вікторівна Андрос Університет банківської справи Національного банку України, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53)%20Ч.1-179-185

Анотація

Досліджуються особливості форм первинної облікової документації для підприємств харчової промисловості. Наведено взаємозв'язок між первинними документами та обліковими регістрами. Здійснено системний аналіз загального документообігу запасів на підприємстві.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-05-18

Як цитувати

Сопко, В. В., & Андрос, С. В. (2016). МЕТОДИЧНО-ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПОЛОЖЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ЗАПАСІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(53) Ч.1), 179–185. https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53) Ч.1-179-185

Номер

Розділ

ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ