ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ, ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ ТА МЕТОДИ ЕКОНОМІЧНОГО КОНТРОЛЮ В СИСТЕМІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ

Автор(и)

  • Тетяна Василівна Попітіч Львівська комерційна академія, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53)%20Ч.2-206-210

Анотація

Розглянуто теоретичні аспекти господарського контролю, досліджені погляди різних авторів на сутність методу контролю. Наведені основні методичні прийоми, які використовують в системі контролю підприємств і організацій споживчої кооперації України.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-04-21

Як цитувати

Попітіч, Т. В. (2016). ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ, ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ ТА МЕТОДИ ЕКОНОМІЧНОГО КОНТРОЛЮ В СИСТЕМІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(53) Ч.2), 206–210. https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53) Ч.2-206-210

Номер

Розділ

ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ