ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ, ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ ТА МЕТОДИ ЕКОНОМІЧНОГО КОНТРОЛЮ В СИСТЕМІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53)%20Ч.2-206-210Анотація
Розглянуто теоретичні аспекти господарського контролю, досліджені погляди різних авторів на сутність методу контролю. Наведені основні методичні прийоми, які використовують в системі контролю підприємств і організацій споживчої кооперації України.##submission.downloads##
Опубліковано
2016-04-21
Як цитувати
Попітіч, Т. В. (2016). ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ, ФУНКЦІОНАЛЬНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ ТА МЕТОДИ ЕКОНОМІЧНОГО КОНТРОЛЮ В СИСТЕМІ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(53) Ч.2), 206–210. https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53) Ч.2-206-210
Номер
Розділ
ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Тетяна Василівна Попітіч
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.