ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ ПРИБУТКУ М'ЯСОПЕРЕРОБНОГО ПІДПРИЄМСТВА
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53)%20Ч.2-122-127Анотація
Розглянуто методику проведення факторного аналізу прибутку нам'ясопереробному підприємстві, наведено заходи щодо
ефективного управління прибутком.
##submission.downloads##
Опубліковано
2016-04-21
Як цитувати
Кошельок, Г. В., & Янковий, В. О. (2016). ФАКТОРНИЙ АНАЛІЗ ПРИБУТКУ М’ЯСОПЕРЕРОБНОГО ПІДПРИЄМСТВА. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(53) Ч.2), 122–127. https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53) Ч.2-122-127
Номер
Розділ
ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Галина Володимирівна Кошельок, Володимир Олександрович Янковий
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.