ФОРМУВАННЯ МЕТОДИКИ ОЦІНКИ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВОЮ СТІЙКІСТЮ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53)%20Ч.3-99-104Анотація
Розглянуто питання формування методики оцінки результативності системи управління фінансовою стійкістю м’ясопереробних підприємств. Розроблена методика може стати ефективним інструментом в руках менеджерів, що займаються аналізом і оцінкою фінансового положення цих підприємств.##submission.downloads##
Опубліковано
2016-04-20
Як цитувати
Тищенко, В. В. (2016). ФОРМУВАННЯ МЕТОДИКИ ОЦІНКИ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВОЮ СТІЙКІСТЮ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(53) Ч.3), 99–104. https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53) Ч.3-99-104
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Володимир Валентинович Тищенко
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.