ФОРМУВАННЯ МЕТОДИКИ ОЦІНКИ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВОЮ СТІЙКІСТЮ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ

Автор(и)

  • Володимир Валентинович Тищенко Східноукраїнський національний університет ім. В. Даля, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53)%20Ч.3-99-104

Анотація

Розглянуто питання формування методики оцінки результативності системи управління фінансовою стійкістю м’ясопереробних підприємств. Розроблена методика може стати ефективним інструментом в руках менеджерів, що займаються аналізом і оцінкою фінансового положення цих підприємств.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-04-20

Як цитувати

Тищенко, В. В. (2016). ФОРМУВАННЯ МЕТОДИКИ ОЦІНКИ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВОЮ СТІЙКІСТЮ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(53) Ч.3), 99–104. https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53) Ч.3-99-104