КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ВІТЧИЗНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇ М’ЯСНОГО ПТАХІВНИЦТВА З ВРАХУВАННЯМ ЇЇ ІМПОРТУ

Автор(и)

  • В'ячеслав Сергійович Заболотний Національний університет біоресурсів і природокористування України, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53)%20Ч.3-56-59

Анотація

Розглянуто рівень імпорту і експорту м’ясопродукції в Україні, та їх структура, оцінюється вплив експортно-імпортних операцій на конкурентоспроможність продукції м’ясного птахівництва вітчизняних товаровиробників.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-04-19

Як цитувати

Заболотний, В. С. (2016). КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ВІТЧИЗНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇ М’ЯСНОГО ПТАХІВНИЦТВА З ВРАХУВАННЯМ ЇЇ ІМПОРТУ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(53) Ч.3), 56–59. https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53) Ч.3-56-59