КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ВІТЧИЗНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇ М’ЯСНОГО ПТАХІВНИЦТВА З ВРАХУВАННЯМ ЇЇ ІМПОРТУ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53)%20Ч.3-56-59Анотація
Розглянуто рівень імпорту і експорту м’ясопродукції в Україні, та їх структура, оцінюється вплив експортно-імпортних операцій на конкурентоспроможність продукції м’ясного птахівництва вітчизняних товаровиробників.##submission.downloads##
Опубліковано
2016-04-19
Як цитувати
Заболотний, В. С. (2016). КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ВІТЧИЗНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇ М’ЯСНОГО ПТАХІВНИЦТВА З ВРАХУВАННЯМ ЇЇ ІМПОРТУ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(53) Ч.3), 56–59. https://doi.org/10.26642/jen-2010-3(53) Ч.3-56-59
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 В'ячеслав Сергійович Заболотний
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.