ОРГАНІЗАЦІЙНО-РОЗПОРЯДЧЕ РЕГЛАМЕНТУВАННЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ

Автор(и)

  • В. А. Панченко Полтавський університет економіки і торгівлі, Україна
  • Л. А. Рибалко-Рак Полтавський університет економіки і торгівлі, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2010-4(54)-263-267

Анотація

Основою ефективності системи управління якістю є прозоре і дієве організаційно-розпорядче регламентування, зокрема створення і впровадження положення про підрозділ та посадових інструкцій у сфері якості, відповідно до спроектованих організаційних структур управління в споживчій кооперації як соціально-економічній системі. Досліджено структуру управління системи споживчої кооперації,
рекомендовано організаційне проектування елементів системи управління якістю та напрями створення організаційно-розпорядчих документів.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-04-19

Як цитувати

Панченко, В. А., & Рибалко-Рак, Л. А. (2016). ОРГАНІЗАЦІЙНО-РОЗПОРЯДЧЕ РЕГЛАМЕНТУВАННЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (4(54), 263–267. https://doi.org/10.26642/jen-2010-4(54)-263-267