ОРГАНІЗАЦІЙНО-РОЗПОРЯДЧЕ РЕГЛАМЕНТУВАННЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2010-4(54)-263-267Анотація
Основою ефективності системи управління якістю є прозоре і дієве організаційно-розпорядче регламентування, зокрема створення і впровадження положення про підрозділ та посадових інструкцій у сфері якості, відповідно до спроектованих організаційних структур управління в споживчій кооперації як соціально-економічній системі. Досліджено структуру управління системи споживчої кооперації,рекомендовано організаційне проектування елементів системи управління якістю та напрями створення організаційно-розпорядчих документів.
##submission.downloads##
Опубліковано
2016-04-19
Як цитувати
Панченко, В. А., & Рибалко-Рак, Л. А. (2016). ОРГАНІЗАЦІЙНО-РОЗПОРЯДЧЕ РЕГЛАМЕНТУВАННЯ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (4(54), 263–267. https://doi.org/10.26642/jen-2010-4(54)-263-267
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 В. А. Панченко, Л. А. Рибалко-Рак
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.