СТАН ВІДТВОРЕННЯ ОСНОВНИХ ФОНДІВ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2011-1(55)-262-264Анотація
Розглянуто проблеми підвищення рівня інвестиційного забезпечення харчової промисловості. Показано, що ефективний розвиток регіональної економіки неможливий без активізації інвестиційного процесу, істотного збільшення обсягу інвестицій, пошуку найефективніших джерел інвестування. Визначена роль держави у залученні інвестицій. Запропоновано заходи щодо активізації іноземного інвестування на Україні. Подано пропозиції щодо подальшого розвитку харчової промисловості.Посилання
Крисанов Д. Інноваційний фактор розвитку харчової промисловості України/ Д. Крисанов // Економіка України.- 2007.– № 4. – С.71-82 2. Лемішко О.О. Інвестиції в основний капітал та їх вплив на економіку України / О.О. Лемішко // Фінанси України.- 2007. – № 7. – С. 46-61 3. Макаренко І.О. Сучасні механізми стабілізації діяльності підприємств харчової промисловості/ І.О. Макаренко // Актуальні проблеми економіки. – 2006. – № 2 (56). – С. 93-100 4. Сичевський М.П. Стан та пріоритетні напрямки розвитку харчової промисловості в Україні/ М.П. Сичевський // Економіка АПК. – 2004. – № 1. – С. 38- 40 5. Дані державного комітету статистики України. Інвестиції в основний капітал, 2006-2009 рр. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua 6. Дані державного комітету статистики України. Прямі іноземні інвестиції в Україну [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua 7. Дані державного комітету статистики України. Фінансові результати від звичайної діяльності підприємств до оподаткування за регіонами за 2009 р. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua 8. Дані державного комітету статистики України. Прямі іноземні інвестиції в Україну [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2011 І. І. Погоріла
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.