ЕФЕКТИВНІСТЬ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСІВ ОСНОВНОГО КАПІТАЛУ ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ (НА ПРИКЛАДІ КІРОВОГРАДСЬКОГО РЕГІОНУ

Автор(и)

  • Людмила Валеріївна Тітенко Полтавський університет економіки і торгівлі, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2011-3(57)-385-389

Анотація

Розглядаються проблеми управління ресурсами основного капіталу районних організацій споживчої кооперації України на прикладі Кіровоградської області

Посилання

Бланк И.А. Управление формированием капитала / И.А. Бланк. – К.: Ника-Центр: Эльга, 2000. – 508 с. 2. Карпова Е.В. Ресурсы торгового предприятия. Учебн. пос. для вузов / Е.В. Карпова. – М.: КНОРУС, 2005. – 202 с. 3. Мазаракі А.А. Економіка торговельного підприємства: [підручник для студ. коопер. вузів] / А.А. Мазаракі, Н.М. Ушакова, Л.О. Лігоненко. – К.: Хрещатик, 1999. – 800 с. 4. Основні показники господарсько-фінансової діяльності споживчої кооперації Кіровоградської області за 2005 рік. – Кіровоград: Обласна спілка споживчих товариств України, 2006. – 70 с. 5. Основні показники господарсько-фінансової діяльності споживчої кооперації Кіровоградської області за 2006 рік. – Кіровоград: Обласна спілка споживчих товариств України, 2007. – 67 с. 6. Основні показники господарсько-фінансової діяльності споживчої кооперації Кіровоградської області за 2007 рік. – Кіровоград: Обласна спілка споживчих товариств України, 2008. – 69 с. 7. Основні показники господарсько-фінансової діяльності споживчої кооперації Кіровоградської області за 2008 рік. – Кіровоград: Обласна спілка споживчих товариств України, 2009. – 71 с. 8. Основні показники господарсько-фінансової діяльності споживчої кооперації Кіровоградської області за 2009 рік. – Кіровоград: Обласна спілка споживчих товариств України, 2010. – 72 с. 9. Отенко И.П. Стратегическое управление потенциалом предприятия: Научное издание / И.П. Отенко. – Х.: ХНЭУ, 2006. – 254 с. 10. Раицкий К.А. Экономика и управление в организациях торговли / К.А. Раицкий. – М.: Аспект Пресс, 2009. – 192 с. 11. Садеков А.А. Ресурсный потенциал предприятия / А.А. Садеков, Л.В. Фролова, Л.В. Шаруга. – Донецк, ДГКИ, 1998. – 116 с. 12. Снитко Л.Т. Управление основным капиталом организаций потребительской кооперации: [монография] / Л.Т. Снитко, Т.Ю. Бугаева. – Белгород: Кооперативное образование, 2003. – 217 с. 13. Федонін О.С. Потенціал підприємства: формування та оцінка: Навч. посібник / О.С. Федонін, І.М. Рєпіна, О.І. Олексюк. – К.: КНЕУ, 2004. – 316 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2011-03-21

Як цитувати

Тітенко, Л. В. (2011). ЕФЕКТИВНІСТЬ ФОРМУВАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСІВ ОСНОВНОГО КАПІТАЛУ ОРГАНІЗАЦІЙ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ (НА ПРИКЛАДІ КІРОВОГРАДСЬКОГО РЕГІОНУ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(57), 385–389. https://doi.org/10.26642/jen-2011-3(57)-385-389