ОЦІНКА ВЕЛИЧИНИ ПРЕМІЇ ЗА РИЗИК ВИКОРИСТАННЯ ІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Автор(и)

  • Вікторія Віталіївна Ярмош Національний університет харчових технологій, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2012-1(59)%20Ч.2-248-250

Анотація

Досліджено методики оцінки величини премії за ризик на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано методичний підхід до визначення надбавки за ризик
використання ІВ на підприємствах харчової промисловості, проаналізовано використання ресурсів, зобов’язань та показників рентабельності по підприємству ВАТ “Вільнянський маслозавод” у 2006-І півріччі 2011 р., проведено аналіз структури закупівель продукції підприємства ВАТ “Вільнянський маслозавод” за 2010-2011 рр.

Посилання

Азгальдов Г.Г. Оценка стоимости интеллектуальной собственности и нематериальных активов / Г.Г. Азгальдов, Н.Н. Карпова. – М.: Международная академия оценки и консалтинга, 2006. – 398 с. 2. Вільнянський маслозавод [Електронний ресурс] // Все про компанії Alt educating business. – 15.08.2009. – Режим доступу: сайт http://alt.com.ua/ukr/rating_individual/7766/fixed_assets_sh re//////2 009/8/15////ind_other_non_current_assets. 3. Відкрите акціонерне товариство “Вільнянський маслозавод” [Електронний ресурс] // Емісія-інформ : інформаційна газета. 4. Ван Хорн Дж. К.. Вахович Дж.М. мл.Основы финансового менеджмента / Пер. с англ. 11-е издание. – М.: менеджмент : навч. посіб. / Коваленко Л.О., Ремньова Л. Издательский дом “Вильямс”, 2010 5. Коваленко Л.О. Фінансовий М. [вид. 2-ге, доп.]. – К. : Знання, 2005. – 485 с.. 6. Ярмош В.В. Роль оцінки інтелектуальної власності в діяльності підприємств // Науковий вісник ПУСКУ-№ 1(40). – 2010. С. 97-101

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-07-29

Як цитувати

Ярмош, В. В. (2012). ОЦІНКА ВЕЛИЧИНИ ПРЕМІЇ ЗА РИЗИК ВИКОРИСТАННЯ ІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(59) Ч.2), 248–250. https://doi.org/10.26642/jen-2012-1(59) Ч.2-248-250