ОЦІНКА ВЕЛИЧИНИ ПРЕМІЇ ЗА РИЗИК ВИКОРИСТАННЯ ІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2012-1(59)%20Ч.2-248-250Анотація
Досліджено методики оцінки величини премії за ризик на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано методичний підхід до визначення надбавки за ризик
використання ІВ на підприємствах харчової промисловості, проаналізовано використання ресурсів, зобов’язань та показників рентабельності по підприємству ВАТ “Вільнянський маслозавод” у 2006-І півріччі 2011 р., проведено аналіз структури закупівель продукції підприємства ВАТ “Вільнянський маслозавод” за 2010-2011 рр.
Посилання
Азгальдов Г.Г. Оценка стоимости интеллектуальной собственности и нематериальных активов / Г.Г. Азгальдов, Н.Н. Карпова. – М.: Международная академия оценки и консалтинга, 2006. – 398 с. 2. Вільнянський маслозавод [Електронний ресурс] // Все про компанії Alt educating business. – 15.08.2009. – Режим доступу: сайт http://alt.com.ua/ukr/rating_individual/7766/fixed_assets_sh re//////2 009/8/15////ind_other_non_current_assets. 3. Відкрите акціонерне товариство “Вільнянський маслозавод” [Електронний ресурс] // Емісія-інформ : інформаційна газета. 4. Ван Хорн Дж. К.. Вахович Дж.М. мл.Основы финансового менеджмента / Пер. с англ. 11-е издание. – М.: менеджмент : навч. посіб. / Коваленко Л.О., Ремньова Л. Издательский дом “Вильямс”, 2010 5. Коваленко Л.О. Фінансовий М. [вид. 2-ге, доп.]. – К. : Знання, 2005. – 485 с.. 6. Ярмош В.В. Роль оцінки інтелектуальної власності в діяльності підприємств // Науковий вісник ПУСКУ-№ 1(40). – 2010. С. 97-101
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2012 Вікторія Віталіївна Ярмош
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.