К ВОПРОСУ О ЦЕНЕ ВОДЫ, ИСПОЛЬЗУЕМОЙ ДЛЯ ПОЛИВА СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫХ КУЛЬТУР
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2012-1(59)%20Ч.2-196-200Анотація
Обґрунтовано і апробовано метод розрахунку ціни води на прикладі АР Крим. Показано диференціація ціни води по районах АР Крим
Посилання
Власов Д.В. Методологiчниi аспекти визначения цiни води /Д.В. Власов //Економiка АПК. – 2011. – № 6. – С. 62. 2. Струмилин С.Г. О цене “даровых благ” природы / С.Г. Струмилин //Вопросы экономики. – 1967. – № 8. – С. 60-72. 3. Cornish G., Boswoth B. Water Charging in irrigated agriculture: A analysis of international experience. FAO Water Reports 28. 2004. Rome [Электронный ресурс] /Режим допуска: http/www.:cawater-info.net. 4. Источники: УНИАН Правительство уменьшило стоимость воды для орошения для аграриев [Электронный ресурс] /Режим доступа: http//b.ua/news/ 2010/22/?print. 5. Саблук П.Т. Концепція ціноутворення на сільськогосподарську продукцію / П.Т. Саблук // Економіка АПК. – 2008. – № 1. 6. Каблук П.Т. Ціноутворення і нормативні витрати в сільському господарстві (теорія, методологія, практика) / П.Т. Саблук, В.Я. Месель-Веселяк та ін. У двох томах. Т.1. Теорія ціноутворення і технологічні карти вирощування сільськогосподарських культур / За редактора П.Т. Саблука, Ю.Ф. Мельника, М.В. Зубця, В.Я. Месель-веселяка. – К.: ННЦ ІАЄ, 2008. – 698 с. 7. Вода для Крыма - вопрос экологический, исторический и национальный [Электронный ресурс] Режим доступа: http:/www.goloskrima.com. p=1771
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2012 Юлия Викторовна Рощина
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.