СТРАТЕГИЧЕСКИЕ НАПРАВЛЕНИЯ ПОВЫШЕНИЯ ЭФФЕКТИВНОСТИ ПЛОДОВОДСТВА В СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫХ ПРЕДПРИЯТИЯХ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2012-1(59)%20Ч.2-113-115Анотація
Рассмотрены пути повышения экономической эффективности производства плодовПосилання
Андрійчук В.Г. Ефективність діяльності аграрних підприємств: теорія, методики, аналіз: монографія / В.Г. Андрійчук – 2-ге вид. без змін. – К.: КНЕУ, 2006. – 292 с. 2. Горфинкеля В.Я. Экономика предприятия: ученик для вузов / под ред. проф. В.Я. Горфинкеля, проф. В.А. Швандера. – 3-е изд., перераб и доп. – М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2003. – 718 с. 3. Добрынин В.А. Экономика сельского хозяйства. В.А. Добрынин, А.В. Беляев, П.П. Дунаев и др.; под реда. В.А. Добрынина. – 3-е изд., перераб. и доп. – М.: Агропромиздат, 1990. – 476 с. 4. Мацибора В.І. Економіка сільського господарства: [підручник для студ. вузів з агроном.,зооінж. і вет.спец.]/ В.І. Мацибора – К. : Вища школа, 1994.– 415 с. 5. Месель-Веселяк В.Я. Підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва / В.Я. Месель- Веселяк // Економіка АПК – 2005. – № 6 – С. 17-26 6. Минакова И.А. Экономика сельского хозяства: уч. пособие для ВУЗов по агроэкономическим специальностям / под ред. И.А. Минакова. – М.: Колос, 2000. – 327 с 7. Покропивный С.Р. Экономика предприятия: учебник для вузов / Под ред. С.Р. Покропивный . – К.: КНЕУ. 2003. – 608с. 8. Саблук П.Т. Стабільні економічні умови як фактор послідовного підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва / П.Т. Саблук // Економіка АПК. – 2003. № 1. – С. 12-17 9. Шегда А.В. Економіка підприємства: підручник / за ред. А.В. Шегда. – К.: Знання, 2006. – 614 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2012 Сабина Сергеевна Ильясова
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.