ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ТА ПІДХОДИ ДО КЛАСИФІКАЦІЇ ВИТРАТ НА ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ

Автор(и)

  • Ореста Володимирівна Боднар Житомирський державний технологічний університет, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2012-1(59)%20Ч.1-33-35

Анотація

Визначено сутність поняття “витрати на якість”, а також науково обгрунтовано відображення видів на якість за різними класифікаційними ознаками

Посилання

Бланк И.А. Словарь-справочник финансового менеджера / И.А. Бланк. – К.: “Ника – Центр”, 1998. – 480 с. 2. Грещак М.Г., Коцюба О.С. Управління витратами: [Навч.-метод. посібник для самост. вивч. дисц.]. – КНЕУ, 2002. – 131 с. 3. Економічний словник [уклад. Г.В. Осовська, О.О. Юшкевич, Й.С. Завадський]. – К.: Кондор, 2007. – 358 с. 4. Зайдель Х. Основы учения об экономике [пер. с нем.] / Х. Зайдель, Р. Теммен. – М.: Дело ЛТД, 1994. – 400 с. 5. Затраты на качество продукции [Электронный ресурс] / Режим доступу: http://edu.dvgups.ru/ METDOC/ITS/EKON_S/ UPR_KACH_PR/METOD/ DEMYANOVICH/frame/6.htm. 6. Крушельницька О.В. Управління витратами / О.В. Крушельницька [Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей]. – Житомир, ЖДТУ, 2005. – 196 с. 7. Кулішов В.В. Економіка підприємства: теорія і практика / В.В. Кулішов [Навчальний посібник]. – К.: Ніка – Центр, Ельга, 2004. – 216 с. 8. Мельник Л.Г., Корінцева О.І. Економіка підприємства: Конспект лекцій [Навч. посіб]. – Суми: ВТД “Університетська книга”, 2003. – 412 с. 9. Момот О.І. Менеджмент якості та елементи системи якості: Навч. посібник. – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 368 с. 10. Нуреев Р.М. Курс микроэкономики / Нуреев Р.М. [учебник для вузов]. – М.: Изд. группа НОРМА-ИНФРА-М, 1998. 11. Онисько С.М., Марич П.М. Фінанси підприємств: підруч. [для студентів ВНЗ] / Марич. П.М. [2-ге вид., стереотип]. – Львів: Магнолія Плюс, 2005. – 366 с. 12. Політична економія: навчальний посібник / [К.Т. Кривенко, В.С. Савчук, О.О. Бєляєв та ін.]: за ред. д.е.н., проф. К.Т. Кривенка. – К.: КНЕУ, 2005. – 508 с. 13. Раховская Г.В. Затраты на качество [Электронный ресурс]/ Г.В. Раховская // Режим доступу: http://masters.donntu.edu.ua/2010/iem/ryahovskaya/ind/ index.htm. 14. Турило А.М., Кравчук Ю.Б., Турило А.А. Управління витратами підприємства: навч. посібник / Турило А.М., Кравчук Ю.Б., Турило А.А. – К.: Центр навчальної літератури, 2006. – 120 с. 15. Хэл Р. Вэриан. Микроэкономика: промежуточный уровень / Хэл Р. Вэриан. – М.: ЮНИТИ, 1997. – 767 с. 16. Шим Джей К. Методы управления стоимостью и анализа затрат / [пер. А.П. Калюжный] / Шим Джей К., Сигел Джоэл Г. – М.: Филинь, 1996. – 344 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-07-20

Як цитувати

Боднар, О. В. (2012). ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ТА ПІДХОДИ ДО КЛАСИФІКАЦІЇ ВИТРАТ НА ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(59) Ч.1), 33–35. https://doi.org/10.26642/jen-2012-1(59) Ч.1-33-35

Номер

Розділ

ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ