ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОГО РОЗВИТКУ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ КООПЕРАТИВНИХ ФОРМУВАНЬ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ

Галина Ігорівна Пиріг, Ірина Богданівна Лещик

Анотація


Досліджено стан розвитку кооперації в окремих країнах та обґрунтовано необхідність розвитку кооперації як важливого фактора розширеного відтворення аграрної сфери України.


Ключові слова


кооперація; аграрна сфера; сільськогосподарські кооперативи

Повний текст:

PDF

Посилання


Коровкин В. Мировой опыт обеспечения продовольственной безопасности / Коровкин В., Якушина Г. // Международный сельскохозяйственный журнал. – 2008. - №6. – С.38-41. 2. Зіновчук В.В. Організаційні основи сільськогосподарського кооперативу. – 2-е вид. доп. і перероб. / Зіновчук В.В. – К.: Логос, 2001. – 380с. 3. Цимбал В.О. Кооперативні принципи Андрія Палія // Економіка АПК. – 2009. - №2. - С. 46-47. 4. Березін О.В. Стан та шляхи підвищення ефективності заготівельної галузі споживчої кооперації України: монографія / Березін О.В., Березіна Л.М., Бутенко Н.В. – Полтава: РВЦ ПУСКУ, 2007. – 193 с


Пристатейна бібліографія ГОСТ






DOI: https://doi.org/10.26642/jen-2012-2(60)-255-259

Copyright (c) 2012 Галина Ігорівна Пиріг, Ірина Богданівна Лещик

Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

Ліцензія Creative Commons
Це видання ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства - Некомерційна 4.0 Міжнародна.