СТАН ТА ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ В КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Оксана Павлівна Осадчук

Анотація


Досліджено стан молочної сировини, що приймається на промислову переробку підприємствами Київської області. Розглянуто законодавчо встановлені параметри якості молочної сировини згідно українського законодавства та європейських вимог


Ключові слова


молочної сировини; якість харчового продукту

Повний текст:

PDF

Посилання


Закон України “Про молоко та молочні продукти” від 24.06.2004 року № 1870–ІV/ [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.rada.gov.ua/ 2. Гапоненко Т.М. Якість та безпечність молочної продукції як важливі чинники її конкурентоспроможності/ Гапоненко Т.М // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України.– 2009. – Вип. 142 частина 1. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ 3. Ліпич Л.Г. Якість молочної сировини в Україні: перспективи підвищення/ Ліпич Л.Г., Момчева А.М.// Інноваційна економіка. – 2010. – №16. – с.152-157. 4. Свиноус І.В. Сучасний стан та шляхи удосконалення організаційно-економічних відносин між сільськогосподарськими товаровиробниками і молокопереробними підприємствами/ Свиноус І.В. // Інноваційна економіка. – 2011. – №21. – с.9-13. 5. Свиноус І.В. Вплив якісних параметрів на формування закупівельних цін на молоко сільськогосподарських підприємств/Свиноус І.В.// Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 4. – с. 237-241. 6. Молочна та молокопереробна промисловість Україна – 2007.– К.: Логос, 2008. – 228 с. 7. Мостенська Т.Л. Економічний механізм функціонування молочної промисловості України. – К.: УДУХТ, 2001. – 328 с. 8. Чугаєвська С.В. Проблеми якості молочної продукції в умовах вступу України до СОТ/ Чугаєвська С.В.// Економіка. Управління. Інновації. – 2010. – №2 (4).[Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ 9. http://terrafood.com.ua


Пристатейна бібліографія ГОСТ






DOI: https://doi.org/10.26642/jen-2012-2(60)-248-254

Copyright (c) 2012 Оксана Павлівна Осадчук

Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

Ліцензія Creative Commons
Це видання ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства - Некомерційна 4.0 Міжнародна.