СТАН ТА ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ В КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2012-2(60)-248-254Ключові слова:
молочної сировини, якість харчового продуктуАнотація
Досліджено стан молочної сировини, що приймається на промислову переробку підприємствами Київської області. Розглянуто законодавчо встановлені параметри якості молочної сировини згідно українського законодавства та європейських вимог
Посилання
Закон України “Про молоко та молочні продукти” від 24.06.2004 року № 1870–ІV/ [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.rada.gov.ua/ 2. Гапоненко Т.М. Якість та безпечність молочної продукції як важливі чинники її конкурентоспроможності/ Гапоненко Т.М // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України.– 2009. – Вип. 142 частина 1. [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ 3. Ліпич Л.Г. Якість молочної сировини в Україні: перспективи підвищення/ Ліпич Л.Г., Момчева А.М.// Інноваційна економіка. – 2010. – №16. – с.152-157. 4. Свиноус І.В. Сучасний стан та шляхи удосконалення організаційно-економічних відносин між сільськогосподарськими товаровиробниками і молокопереробними підприємствами/ Свиноус І.В. // Інноваційна економіка. – 2011. – №21. – с.9-13. 5. Свиноус І.В. Вплив якісних параметрів на формування закупівельних цін на молоко сільськогосподарських підприємств/Свиноус І.В.// Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 4. – с. 237-241. 6. Молочна та молокопереробна промисловість Україна – 2007.– К.: Логос, 2008. – 228 с. 7. Мостенська Т.Л. Економічний механізм функціонування молочної промисловості України. – К.: УДУХТ, 2001. – 328 с. 8. Чугаєвська С.В. Проблеми якості молочної продукції в умовах вступу України до СОТ/ Чугаєвська С.В.// Економіка. Управління. Інновації. – 2010. – №2 (4).[Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ 9. http://terrafood.com.ua
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2012 Оксана Павлівна Осадчук
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.