УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОНОМІКО-ОРГАНІЗАЦІЙНОГО МЕХАНІЗМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОВОЧЕПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ ЯКІСНОЮ СИРОВИНОЮ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2012-2(60)-204-206Ключові слова:
овочепродуктовий підкомплекс, економіко-організаційний механізм, овочева сировинаАнотація
Висвітлено результати дослідження щодо стану виробництва овочевої сировини та системи економіко-організаційних заходів поліпшення забезпечення нею овочепереробних підприємств
Посилання
Агробізнес в овочепродуктовому підкомплексі України / Під ред. П.П. Макаренко, В.І. Криворучко, І.Г. Кириленко та ін. – К., 2008. – С. 44-52. 2. Бойко В.И. Агропромышленная интеграция в овощеводстве./В.И. Бойко, В.В. Таранов – К., 2009. – С. 84-85. 3. Гануш Г.И. Организационно-экономические условия инновационного развития овощеводства / Г.И. Гануш // Эффективное овощеводство в современных условиях. – Мн.: Белпринт, 2010. – С. 217-221. 4. Гладій М.В. Формування оптового ринку в Україні / М.В. Гладій // Економіка АПК. – 2007. – № 5. – С. 41-43. 5. Даниленко В.І. Організаційно- економічний механізм інтеграційних зв'язків підприємств овочепродуктового підкомплексу: автореф. дис. канд. екон. наук: 08.00.04 [Електронний ресурс] / В.І. Даниленко; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В.Докучаєва. – Х., 2008. – 20 с. 6. Економіка сільського господарства: Навч. посібник / За ред. В.К. Збарського і В.І. Мацибори. – К.: Каравела, 2009. – 264 с. 7. Каленская С.В. Семена – основа агарных технологий /С.В. Каленская, З.Д. Сыч// Овощеводство. – 2008. – № 7. – С. 18-21. 8. Кальченко С.В. Організація ефективного функціонування овочівництва в регіоні / С.В. Кальченко // Економіка АПК. – 2004. – № 8. – С. 68-72. 9. Лебединська О.І. Сучасний стан овочівництва відкритого ґрунту в Україні // Проблеми ефективного функціонування АПК в умовах нових форм власності та господарювання: [Кол. монографія у 2-х т. Т.1/ За ред. П.Т. Саблука, В.Я. Амбросова, Г.Є. Мазнєва. – К.: ІАЄ, 2001. - С. 588-590. 10. Левкіна Р.В. Заходи підвищення ефективності овочівництва / Р.В. Левкіна // Вісник ХНТУСГ, 2004. – № 32. – С. 33-36. 11. Мазнув Г.Є. Шляхи підвищення ефективності виробництва овочів / Г.Є. Мазнєв, О.Ю. Бобловський, О.О. Красноруцький, О.О. Артеменко, С.О. Заїка // Аграрний вісник Причорномор’я: Економічні науки. – 2010. – №53. – С. 24. 12. Прогресивні технології виробництва овочів для промислової переробки: [Монографія] / За ред. Д.І. Мазоренка, Г.Є. Мазнєва. – Харків, 2009. – 270 с. 13. Рудь В.П. Значення овочевого ринку в продовольчій безпеці України / В.П. Рудь // Збір. наук. праць Уманського державного аграрного університету. Випуск 72 (частина 2 – економіка). – 2009. http://udau.edu.ua/library.php. 14. Статистичний збірник Сільське господарство України за 2010 рік. Державна служба статистики України. /За ред. Ю.М. Остапчука – Київ, 2011. – 384 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2012 Галина Миколаївна Косовець
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.