ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗЕРНОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ В АР КРИМ

Руслан Віталійович Швец

Анотація


Обґрунтовано наукові і методичні підходи та розроблено практичні рекомендації щодо підвищення ефективності функціонування зернопродуктового підкомплексу в умовах ринкових трансформацій


Ключові слова


ефективність; розвиток; зерновиробництво; переробка; політика; зернові культури

Повний текст:

PDF

Посилання


Воронянская Е.В. Современное состояние производства зерна в сельскохозяйственных предприятиях Запорожской области / Проблеми економіки агропромислового комплексу і формування його кадрового потенціалу: Кол. монографія у двох томах / За ред. П.Т. Саблука, В.Я. Амбросова, Г.Є. Мазнєва. – К.: ІАЕ, 2000. – Т.2. – С. 421 – 427.

Єрмаков О.Ю., Нечипоренко О.А. Формування та функціонування регіонального ринку зерна / О.Ю. Єрмаков // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2005. – Вип. 1(29). – С. 9.

Лишенко М.О. Державне регулювання ринку зерна / М.О. Лишенко // Матеріали міжнародної науково- практичної конференції в 2-х частинах. “Сучасні проблеми економіки сільського господарства та АПК”. – Суми: СНАУ, 13-16 травня 2003 р.- Ч.1.- С. 271-275.

Ортіна Г.В. Особливості та тенденції зернового ринку України / Г.В. Ортіна // Держава та регіони. Серія: Економіка та підприємництво. – 2007. – № 2. – С. 175-177.


Пристатейна бібліографія ГОСТ






DOI: https://doi.org/10.26642/jen-2012-3(61)-%p

Copyright (c) 2016 Руслан Віталійович Швец

Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

Ліцензія Creative Commons
Це видання ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства - Некомерційна 4.0 Міжнародна.