ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗЕРНОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ В АР КРИМ

Автор(и)

  • Руслан Віталійович Швец Заступник гол. бухгалтеру ТОВ “Медіса”, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2012-3(61)-310-312

Ключові слова:

ефективність, розвиток, зерновиробництво, переробка, політика, зернові культури

Анотація

Обґрунтовано наукові і методичні підходи та розроблено практичні рекомендації щодо підвищення ефективності функціонування зернопродуктового підкомплексу в умовах ринкових трансформацій

Посилання

Воронянская Е.В. Современное состояние производства зерна в сельскохозяйственных предприятиях Запорожской области / Проблеми економіки агропромислового комплексу і формування його кадрового потенціалу: Кол. монографія у двох томах / За ред. П.Т. Саблука, В.Я. Амбросова, Г.Є. Мазнєва. – К.: ІАЕ, 2000. – Т.2. – С. 421 – 427. 2. Єрмаков О.Ю., Нечипоренко О.А. Формування та функціонування регіонального ринку зерна / О.Ю. Єрмаков // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2005. – Вип. 1(29). – С. 9. 3. Лишенко М.О. Державне регулювання ринку зерна / М.О. Лишенко // Матеріали міжнародної науково- практичної конференції в 2-х частинах. “Сучасні проблеми економіки сільського господарства та АПК”. – Суми: СНАУ, 13-16 травня 2003 р.- Ч.1.- С. 271-275. 4. Ортіна Г.В. Особливості та тенденції зернового ринку України / Г.В. Ортіна // Держава та регіони. Серія: Економіка та підприємництво. – 2007. – № 2. – С. 175-177.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-06-18

Як цитувати

Швец, Р. В. (2012). ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗЕРНОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ В АР КРИМ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(61), 310–312. https://doi.org/10.26642/jen-2012-3(61)-310-312