ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗЕРНОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ В АР КРИМ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2012-3(61)-310-312Ключові слова:
ефективність, розвиток, зерновиробництво, переробка, політика, зернові культуриАнотація
Обґрунтовано наукові і методичні підходи та розроблено практичні рекомендації щодо підвищення ефективності функціонування зернопродуктового підкомплексу в умовах ринкових трансформацій
Посилання
Воронянская Е.В. Современное состояние производства зерна в сельскохозяйственных предприятиях Запорожской области / Проблеми економіки агропромислового комплексу і формування його кадрового потенціалу: Кол. монографія у двох томах / За ред. П.Т. Саблука, В.Я. Амбросова, Г.Є. Мазнєва. – К.: ІАЕ, 2000. – Т.2. – С. 421 – 427. 2. Єрмаков О.Ю., Нечипоренко О.А. Формування та функціонування регіонального ринку зерна / О.Ю. Єрмаков // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2005. – Вип. 1(29). – С. 9. 3. Лишенко М.О. Державне регулювання ринку зерна / М.О. Лишенко // Матеріали міжнародної науково- практичної конференції в 2-х частинах. “Сучасні проблеми економіки сільського господарства та АПК”. – Суми: СНАУ, 13-16 травня 2003 р.- Ч.1.- С. 271-275. 4. Ортіна Г.В. Особливості та тенденції зернового ринку України / Г.В. Ортіна // Держава та регіони. Серія: Економіка та підприємництво. – 2007. – № 2. – С. 175-177.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2012 Руслан Віталійович Швец
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.