МАТЕРІАЛЬНЕ СТАНОВИЩЕ НАСЕЛЕННЯ РЕГІОНІВ – ДЕТЕРМІНУЮЧИЙ ФАКТОР ЙОГО РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

Віктор Іванович Корсак

Анотація


Проведено аналіз впливу нераціонального харчування на здоров’я людини. Досліджено зв’язок матеріального становища жителів регіонів та структури їх споживання. Розроблено
методологічні принципи формування програми із забезпечення економічної та фізичної доступності та корекції структури споживання продуктів харчування.


Ключові слова


структура споживання; продукти харчування; матеріальне становище; регіональні особливості; регіональна роздрібна торгівля

Повний текст:

PDF

Посилання


Грузєва Т.С. Нерівність в здоров’ї: методологія визначення, прояви, стратегії боротьби // Науковий вісник Національного медичного університету імені О.О.Богомольця. – 2005.– №1-2. – С. 33-42. 2. Грузєва О.В., Іншакова Г.В., Яковенко В.Г. Вплив харчових чинників на здоров’я населення /Матеріали ІV з‘їзду фахівців з соціальної медицини та організації охорони здоров’я. – 2008.–Т №1-2.– С.60-62. 3. Щорічна доповідь про стан здоров’я населення України та санітарно-епідемічну ситуацію . 2008 рік. – К., 2009.– 360с. 4. Доклад о состоянии здравоохранения в Европе, 2005 г. Действия общественного здравоохранения в целях улучшения здоровья детей и всего населения. – ЄРБ, Копенгаген. – 2006. – 154 с. 5. http://www.euro.who.int/ Document/E87325R.pdf EUR/06/5062700/BD/2 25 августа 2006 г. 61301. Сравнительный анализ политики в области питания в Європейском регионе. 6. Pobertson A.,Tirado C., Lobstein T. et al. Food and health in Europe: a new basis for action // WHO, 2002. –385 p.


Пристатейна бібліографія ГОСТ






DOI: https://doi.org/10.26642/jen-2012-3(61)-253-259

Copyright (c) 2012 Віктор Іванович Корсак

Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

Ліцензія Creative Commons
Це видання ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із Зазначенням Авторства - Некомерційна 4.0 Міжнародна.