ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКОВОГО ВІДОБРАЖЕННЯ РУХУ ТОВАРІВ ЗА РІЗНИМИ КАНАЛАМИ ЗБУТУ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2013-2(64)-56-62Ключові слова:
товари, готова продукція, фірмовий магазин, мережа Інтернет, реалізація транзитомАнотація
Визначено напрями удосконалення методичного підходу до бухгалтерського обліку руху товарів в умовах одночасного здійснення підприємством виробничої та торговельної діяльності в частині здійснення фірмової та комісійної торгівлі, реалізації товарів транзитом та через мережу Інтернет.
Посилання
Бутинець Ф.Ф. Особливості бухгалтерського обліку в торгівлі : підручник для студентів ВНЗ спеціальності “Облік і аудит” / Ф.Ф. Бутинець, І.В. Жиглей, І.В. Замула. – Житомир : ПП “Рута”, 2007. – 280 с. 2. Методика розрахунку показника структурної статистики “Обсяг виробленої продукції”, затверджена Наказом Держстату від 22.12.2011 р. № 364 [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://ukrstat.org/uk/metod_polog/metod_doc/2011/364/364_2011.htm. 3. Методологічні положення щодо визначення основного виду економічної діяльності підприємства, затверджені Наказом Держстату від 14.12.2006 р. № 607 [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.ukrstat.gov.ua. 4. Роз’яснення щодо заповнення форми державного статистичного спостереження № 1-підприємництво (річна) “Структурне обстеження підприємства” [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://www.ukrstat.gov.ua.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2013 Валентина Олександрівна Іваненко, Олена Геннадіївна Дроздова
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.