ОБЛІКОВО-КЛАСИФІКАЦІЙНИЙ ПІДХІД ФРАНЧАЙЗИНГОВИХ ОПЕРАЦІЙ

Автор(и)

  • О. В. Маковійчук Житомирський державний технологічний університет, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2013-1(63)-129-132

Ключові слова:

франчайзингові операції, товарний, виробничий, діловий, змішаний франчайзинг

Анотація

Визначено основні підходи до класифікації франчайзингових операцій. Розглянуто вплив класифікаційного підходу, на відображення в бухгалтерському обліку.

Біографія автора

О. В. Маковійчук, Житомирський державний технологічний університет

Директор библиотеки

Посилання

Вісник Запорізького національного університету №3(11), 2011, УДК 339.187.44, Класифікація видів франчайзингу як форми господарювання Сучков А.В., к.е.н., викладач с. 47. 2. Карягін Ю.О. Маркетинг тур продукту / Карягін Ю.О., Тимошенко З.І., Демура Т.О., Мунін Г.Б: Підручник Кондор 349 с. 3. Колесников В. Построение франчайзингового бизнеса: курс для правообладателей и пользователей франшиз / В. Колесников. – Спб.: Питер, 2008. – 288 с., С. 59 4. Кузьмін О.Є., Мирончук Т.В., Салата І.З., Марчук Л.В.. Франчайзинг. Навч. посіб. – К.: Знання, 2011. – 267 с. 5. Кузьмін Є.О. Франчайзинг: навчальний посібник / Є.О. Кузьмін, Т.В. Мирончук , І.З. Салата, Л.В. Марчук. – К.: Знання, 2011. – 267 с.,с. 15 6. Сучков А.В. Класифікація видів франчайзингу як форми господарювання

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-10-20

Як цитувати

Маковійчук, О. В. (2013). ОБЛІКОВО-КЛАСИФІКАЦІЙНИЙ ПІДХІД ФРАНЧАЙЗИНГОВИХ ОПЕРАЦІЙ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (1(63), 129–132. https://doi.org/10.26642/jen-2013-1(63)-129-132

Номер

Розділ

ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ