Особливості конкурентоспроможності вітчизняної продовольчої продукції
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2005-4(34)-%25pАнотація
Досліджуються внутрішні та зовнішньоекономічні фактори, що здійснюють вплив на посилення конкурентоспроможності галузі виробництва продовольчих товарів в Україні.##submission.downloads##
Опубліковано
2005-12-31
Як цитувати
Любченко, А. М. (2005). Особливості конкурентоспроможності вітчизняної продовольчої продукції. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (4(34). https://doi.org/10.26642/jen-2005-4(34)-%p
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2005 А. М. Любченко
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.