Особливості конкурентоспроможності вітчизняної продовольчої продукції

Автор(и)

  • А. М. Любченко ЧДТУ, Україна

DOI:

https://doi.org/10.26642/jen-2005-4(34)-%25p

Анотація

Досліджуються внутрішні та зовнішньоекономічні фактори, що здійснюють вплив на посилення конкурентоспроможності галузі виробництва продовольчих товарів в Україні.

Біографія автора

А. М. Любченко, ЧДТУ

Lyubchenko A.M.

##submission.downloads##

Опубліковано

2005-12-31

Як цитувати

Любченко, А. М. (2005). Особливості конкурентоспроможності вітчизняної продовольчої продукції. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (4(34). https://doi.org/10.26642/jen-2005-4(34)-%p

Номер

Розділ

ЕКОНОМІКА