ФАКТОРИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ МОЛОКА В УМОВАХ РОЗВИТКУ РИНКОВИХ ВІДНОСИН
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2006-3(37)-181-184Анотація
Висвітлені питання гармонізації вітчизняних та світових стандартів на молочну сировину та сукупність факторів, які формують її якість.##submission.downloads##
Опубліковано
2017-07-24
Як цитувати
Костюк, О. Д. (2017). ФАКТОРИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ МОЛОКА В УМОВАХ РОЗВИТКУ РИНКОВИХ ВІДНОСИН. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (3(37), 181–184. https://doi.org/10.26642/jen-2006-3(37)-181-184
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 О. Д. Костюк
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.