СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ ВИРОБНИЦТВА, РЕАЛІЗАЦІЇ ТА ЯКОСТІ МОЛОКА В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2006-4(38)-316-320Анотація
Проаналізовані тенденції розвитку молочного скотарства, їх вплив на якість молока. Здійснено ранжування областей України за відносним сукупним коефіцієнтом якості та визначено основні шляхи підвищення якості молокопродукцїі.##submission.downloads##
Опубліковано
2006-12-11
Як цитувати
Процюк, Н. І. (2006). СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ ВИРОБНИЦТВА, РЕАЛІЗАЦІЇ ТА ЯКОСТІ МОЛОКА В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (4(38), 316–320. https://doi.org/10.26642/jen-2006-4(38)-316-320
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2006 Наталя Іванівна Процюк
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.