ОПТИМИЗАЦИЯ ПОСТРОЕНИЯ КАЛЬКУЛЯЦИОННОЙ СИСТЕМЫ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ РЕСТОРАННОГО БИЗНЕСА
DOI:
https://doi.org/10.26642/jen-2006-4(38)-259-264Анотація
Деятельность предприятий общественного питания является специфической, так как объединят в себе процесс производства собственной продукции, торговлю покупными товарами и сферу обслуживания. В связи с этими особенностями необходимо оптимизировать построение калькуляционной системы, порядок отнесения производственных расходов на себестоимость выпущенной и реализованной продукции в сфере общественного питания.##submission.downloads##
Опубліковано
2006-12-11
Як цитувати
Десяткина, И. В. (2006). ОПТИМИЗАЦИЯ ПОСТРОЕНИЯ КАЛЬКУЛЯЦИОННОЙ СИСТЕМЫ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ РЕСТОРАННОГО БИЗНЕСА. «Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, (4(38), 259–264. https://doi.org/10.26642/jen-2006-4(38)-259-264
Номер
Розділ
ЕКОНОМІКА
Ліцензія
Авторське право (c) 2006 И. В. Десяткина
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати даний матеріал із зазначенням авторства та джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронному архіві університету та на сайті журналу.