УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ ОЦІНКИ РИЗИКУ СТРУКТУРИ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ ПІДПРИЄМСТВ - Цал-Цалко, Юзеф Сигізмундович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджуються проблеми теорії і практики економічного механізму оцінки фінансової стійкості господарюючих систем, побудови показників, які можуть об’єктивно відбити рівень здатності підприємства забезпечувати мобілізацію фінансових ресурсів із зовнішніх і внутрішніх джерел.