КОРИСТУВАЧІ ПЛАНОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ТА МЕХАНІЗМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇХ ПОТРЕБ - Тарасюк, Галина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянута сутність інформаційних ресурсів в сфері планування, визначені користувачі планової інформації та запропонований механізм забезпечення їх потреб.