ВАРТІСТЬ КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВ - Сьомченков, О. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Зроблено аналіз такої економічної категорії як вартість капіталу. Розглянуті підходи та методики розрахунку вартості капіталу.