МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДІАГНОСТИКИ ЕКОНОМІЧНОЇ СТІЙКОСТІ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ - Проценко, Наталія Борисівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Викладені методологічні основи діагностики економічної стійкості та ефективності функціонування підприємств в умовах нестабільного ринкового середовища. Розроблені економічні моделі визначення впливу витрат ресурсів і випуску продукції на ефективність виробництва.