ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ МІЖГОСПОДАРСЬКОЇ КООПЕРАЦІЇ В МОЛОКОПРОДУКТОВОМУ ПІДКОМПЛЕКСІ - Паневник, Т. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
На основі аналізу сучасного стану молокопродуктового підкомплексу обґрунтовується необхідність розвитку міжгосподарської кооперації.