ВПЛИВ ЕФЕКТИВНОСТІ РОЗПОДІЛУ РЕСУРСІВ НА ЕКОНОМІЧНУ ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА - Дятел, В. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Виявлення бар’єрів росту ефективності виробництва винограду й визначення впливу технологічної ефективності на результати діяльності підприємства, розкрито методику оцінки ефективності розподілу ресурсів.