ЗАРОБІТНА ПЛАТА ЯК ОСНОВНИЙ ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ - Балановська, Т. І.; Герчанівська, С. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено вплив заробітної плати на зайнятість населення у сільському господарстві. Проаналізовано рівень та структура заробітної праці у сільськогосподарських підприємствах Тернопільської області.