ДОХОДИ ТА ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ЯК ОБ’ЄКТИ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ - Лаговська, Олена Адамівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто доходи та фінансові результати в контексті облікової політики.